Grote vakantiehuizen Denemarken

Vind hier grote vakantiehuizen Denemarken voor actieve vakantie.

Deze grote vakantiehuizen Denemarken zijn geschikt voor familie- en vrienden groepen.

interhome natuur banner

Grote vakantiehuizen Denemarken tot 32 personen

Er zijn in Denemarken vakantiehuizen voor hele grote groepen te huur. Zo kan je zelfs grote vakantiehuizen Denemarken, groter dan 20 personen boeken. Zo zijn deze grote vakantiehuizen in Denemarken zelfs geschikt voor grote groepen tot 32 personen.

Landal aan de kust banner


buiten eten met groep vrienden

Groot vakantiehuis Denemarken met zwembad huren

In Denemarken vind je diverse villa’s, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen met privé zwembad. Meestal is dat een privé buiten zwembad maar er zijn ook een aantal luxe vakantiehuizen Denemarken voor grote groepen met binnenzwembad te huur. En in vergelijking met Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg bijvoorbeeld. Een vakantiehuis met binnenzwembad in dit gastvrije vakantieland is meestal goedkoper dan een vakantiehuis grote groep met binnenzwembad in de genoemde vakantielanden.


groot vakantiehuis met prive zwembad

Privé sauna in je grote vakantiehuis Denemarken

In diverse vakantiehuizen en groepsaccommodaties Denemarken vind je een privé sauna en soms buiten een jacuzzi of hottub. Huur een grote vakantiewoning Denemarken met infrarood of Finse sauna of huur een groepsvilla Denemarken met sauna en tweede wellness voorziening. Een groot vakantiehuis Denemarken huren met sauna en bubbelbad behoort ook tot de mogelijkheden.


Groot vakantiehuis Denemarken op vakantiepark huren

Voor groepen die niet groter zijn dan 14 personen, bestaat er de mogelijkheid een groot vakantiehuis Denemarken op een vakantiepark Denemarken te huren. Zodra een familie- of vrienden groep groter is dan 14 personen, ben je aangewezen op een particulier vakantiehuis Denemarken of particuliere groepsaccommodatie Denemarken. Deze kan je ook via deze website vakantiehuis Denemarken boeken. Zie deze 14 persoons vakantiepark Denemarken vakantiewoning.


groep vrienden op een steiger bij ondergaande zon

Groot vakantiehuis aan de kust van Denemarken huren

Aan de kust van Denemarken van je uniek gelegen vakantiehuizen. Ook geschikt voor grote groepen. Vaak heeft zo een groot vakantiehuis Denemarken een spectaculair uitzicht. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrienden groep die in Denemarken een actieve vakantie of visvakantie willen boeken.


Hoeveel slaapkamers moet je grote vakantiehuis Denemarken hebben?

Indien je met een grote groep familie- of vrienden groep fijn in Denemarken wilt overnachten, is het zaak een groot vakantiehuis Denemarken te huren met voldoende slaapkamers. Er zijn enkele grote huizen Denemarken te huur met wel 14 slaapkamers. Dat zijn de accommodaties in Denemarken voor hele grote groepen.


booking.com denemarken banner