Vakantie Denemarken met hond, uniek en groot aanbod

Vakantie met hond Denemarken? Boek hier een vakantiehuis Denemarken met hond. Zoals bij Landal Denemarken. Meerdere hond- en kindvriendelijke parken in Funen en Jutland. Je kunt bij Landal een vakantiehuis Denemarken van 2 tot 12 personen huren, ook zijn er echte honden bungalows bij Landal Denemarken te huur. Zoals deze Landal hondenbungalow Denemarken 4 personen

interhome natuur banner


Hondenbungalow Denemarken huren

Je kunt bij Landal, “naast de gewone bungalows met hond”, een echte honden bungalow Denemarken huren. Net zoals de honden bungalows van Landal in Nederland en Duitsland zijn deze speciaal ingericht voor honden en liggen deze in een extra hondvriendelijke omgeving en op en park welke nog beter ingericht is op een vakantie Denemarken met honden. Verder op deze pagina vind je nog meer bungalows en huisjes met hond van Landal Denemarken. Wist je dat Landal maar liefst 7 vakantieparken in Denemarken heeft? Ook met subtropisch of binnenzwembad!


Waarom je vakantie met hond in Denemarken boeken?

Indien je een goedkope vakantie met de hond wilt boeken en behoefte hebt aan veel ruimte en natuur moet je in Denemarken zijn. Daar zijn de vakantiehuisjes nog betaalbaar, is er volop ruimte en kan je een vrijstaand vakantiehuis huren waar de hond echt welkom is. Kortom Denemarken is een aanrader als het om goedkope en leuke vakantie met de hond gaat. In een aantal vakantiehuisjes en bungalows Denemarken zijn 2 honden toegestaan.

fietsen in de natuur

Een vakantie met hond Denemarken hoeft niet duur te zijn.

In Denemarken kan je een relatief goedkope vakantie met hond boeken. Er zijn veel goedkope vakantiehuizen Denemarken waar honden en andere huisdieren toegestaan zijn. Ook voor een goedkoop vakantiehuis met hond, gebruik zwembad en privé sauna in Denemarken.
In deze vakantiehuisjes Denemarken zijn meestal 1 of 2 honden welkom. Je kunt ook een vakantiehuis Denemarken huren waar méér dan 2 honden toegestaan zijn. Het is mogelijk een vakantie met 3 of 4 honden in Denemarken te boeken.


Waar in Denemarken een vakantie met hond boeken?

Je vindt in heel Denemarken leuke en goedkope vakantiehuizen met hond. Echter, het grootste aanbod vakantiehuizen Denemarken waar honden toegestaan zijn, vind je in Zuid-Denemarken, Midden-Jutland en Zuid-Jutland. Daar vind je ook de meeste honden stranden en honden losloopgebieden. Een vakantiehuis Denemarken waar honden welkom zijn, vind je met name aan de kust. Er zijn overal wel huisje Denemarken met privé sauna te huur en soms zelfs met eigen sauna en zwembad.

wandelen in de heuvels met hond

Huisjes Denemarken 2 huisdieren toegestaan

Een vakantie of midweek met 2 honden in Denemarken boeken? Dat is zeker mogelijk.
In deze huisjes en bungalows Denemarken zijn 2 huisdieren toegestaan.


uitje met gezin en hond vakantiepark

Vakantiehuis met hond Denemarken bij Landal boeken

Landal GreenParks vind je ook in Denemarken. Daar, bij Landal Denemarken, kan je een vrijstaand huisje of bungalow met sauna en hond huren. Net zoals bijvoorbeeld in Duitsland, Nederland of België hebben de huisjes met hond op de vakantieparken van Landal Denemarken een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding en zijn ze echt hondvriendelijk.


Met hoeveel personen een vakantiehuis Denemarken met hond reserveren?

Je kunt een vakantiehuis Denemarken met hond voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen reserveren maar er zijn ook grote vakantiehuizen Denemarken met hond te huur. Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis Denemarken met hond, zwembad en sauna te reserveren. Ook is het mogelijk een groepsaccommodatie 20, 22, 24 personen met hond Denemarken in Jutland of Zuid-Denemarken te boeken.

buiten eten met groep vrienden

Vakantiehuis Denemarken met omheinde tuin huren

Het is mogelijk en huisje of bungalow Denemarken met goed omheinde tuin te reserveren. Veilig en ideaal als je een vakantie met hond Denemarken wilt boeken. Kies dan wel een huisje Denemarken met goed afgesloten en omheinde tuin uit.


Huisje aan het water in Denemarken reserveren

Veel vakantiehuisjes met hond Denemarken liggen aan het water. En soms kan je zo een particulier huisje Denemarken met hond en sloep huren. Voor een vakantie aan het water met hond.

huisje aan het water met vissteiger

Vakantiehuis Denemarken aan viswater huren

Je kunt zeker ook een visvakantie Denemarken boeken want diverse van de huisjes met hond liggen aan een viswater waar je vrij mag vissen. Genieten van de hond én een visvakantie.


Particulier vakantiehuis Denemarken met hond boeken

Bij de keuze vakantie met hond Denemarken heb je de mogelijkheid een huisje op een vakantiepark Denemarken te boeken of te gaan voor een particulier vakantiehuis met huisdier. In de accommodaties vakantieparken Denemarken zijn meestal 1 á 2 huisdieren toegestaan. Als je een particulier huisje Denemarken huurt, zijn er tot maximaal 3 huisdieren toegestaan.

met hond lopen over het strand

Last minute vakantiehuis met hond Denemarken reserveren

De afstand Nederland of België naar Denemarken, is afhankelijk van waar je woont en wat je bestemming is zo een 950 tot 1100 kilometer. Dat maakt het mogelijk om in één dag naar dit sympathieke honden vakantieland te reizen. En dat maakt het weer mogelijk een last minute vakantiehuis Denemarken met hond te boeken. Je vindt bij ons last minute huisje met hond Denemarken voor 2, 4, 6 of 8 personen maar met wat geluk zijn er ook grote vakantiehuizen Denemarken met hond te huur op last minute basis.


Vakantiehuis Denemarken met hond en privé zwembad huren.

Je kunt een vakantiehuis of villa Denemarken met hond en privé zwembad huren. Deze vind je met name in Zuid-Denemarken en Midden-Jutland. Voor een luxe of wellness vakantie met huisdier Denemarken huur je een wellness villa met privé zwembad en eigen sauna.
Op deze site vind je wellness villa’s in heel Europa.


booking.com denemarken banner