Vriendenweekend in Denemarken vieren

Een vriendenweekend Denemarken boeken, verrassend anders.

Wie zijn vriendenweekend in het buitenland wil vieren, moet zeker eens naar de mogelijkheden kijken voor een vriendenweekend Denemarken. Met name aantrekkelijk voor vrienden groepen die van leuke buiten activiteiten op het water, van wandelen, fietsen of natuur in het algemeen houden.

interhome natuur banner

Denen zijn gastvrij

De mensen in Denemarken zijn gastvrij en behoren tot de gelukkigste bevolkingsgroepen van Europa. Je kunt tijdens je vriendenweekend of mannenweekend Denemarken dus ook wat extra geluksmomenten beleven.

Landal aan de kust banner


groep vrienden bij een kampvuur

Vakantiehuis aan het water in Denemarken huren

Veel vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Denemarken liggen aan het water. Vaak een vis- en zwemwater. Vind hier vakantiehuizen Denemarken aan het water. Ze hebben soms een vissteiger of aanlegsteiger voor de boot wat een vriendenweekend Denemarken nog aantrekkelijker kan maken. Overigens kan je bij Landal Denemarken vrienden groep vakantiehuizen aan het water huren. Deze gezellige vakantiehuizen van Landal zijn geschikt voor familie- en vrienden groepen tot wel 12 รก 14 personen.


Met je vriendengroep een weekendje Kopenhagen doen

Een vriendenweekend in het buitenland gaat vaak samen met een aantrekkelijke stedentrip. En als je naar Denemarken afreist voor een leuk weekendje weg, kan je natuurlijk niet om de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen heen. Kopenhagen is anders dan vele andere hoofdsteden binnen Europa, het is zeker geen Amsterdam, Parijs of Londen maar heeft heel andere charmes. Zo ligt Kopenhagen aan het water en is de oude haven zeker de moeite waard om te bezichtigen. En als je uit wilt eten, in Kopenhagen vind je vele restaurants met plaatselijke gerechten.

buiten eten met groep vrienden

Waar in Denemarken naar toe?

Mensen die eerder op vakantie zijn geweest in Denemarken, zullen jullie waarschijnlijk het mooie Funen aanraden. Met name geschikt voor natuurliefhebbers. Maar, Jutland, is zeker ook mooi. Een aanrader al je een weekendje in Denemarken wilt gaan vissen. Maar, de kust van Denemarken, is eigenlijk overal mooi. Als je een vriendenweekend buitenland wilt boeken en als vriendengroep van natuur, water en vrijheid houdt, is Denemarken zeker een goede keuze. En dan vooral in de zomer.

met vrienden op de steiger

In welke periode een vriendenweekend Denemarken boeken

Het klimaat van Denemarken is wat vergelijkbaar met dat van Nederland. Wat dat betreft kan je met je vrienden het beste een vriendenweekend Denemarken in de zomer plannen. Wel een paraplu meenemen want het kan behoorlijk regenen in Denemarken.


booking.com denemarken banner