Vakantiehuis Jerup – Denemarken – Noord Jutland – 18 personen

1.414,00

Groot vakantiehuis Denemarken 18 personen, 7 slaapkamers en 3 badkamers.
Dit is een luxe groot vakantiehuis Denemarken met binnenzwembad en bar voor een grote vriendengroep. In Noord Jutland.
Voorzieningen: bar, biljart, binnenzwembad, bubbelbad, glijbaan, magnetron, Playstation, recreatieruimte, sauna, spa, speelkamer, speeltoestellen, speelveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi. Er zijn hier 2 huisdieren toegestaan.
Vakantiehuis Jerup – Denemarken – Noord Jutland – 18 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis Denemarken 18 personen, 7 slaapkamers en 3 badkamers.
Dit is een luxe groot vakantiehuis Denemarken met binnenzwembad en bar voor een grote vriendengroep. In Noord Jutland.
Voorzieningen: bar, biljart, binnenzwembad, bubbelbad, glijbaan, magnetron, playstation, prive zwembad, prive zwembad binnen, recreatieruimte, sauna, spa, speelkamer, speeltoestellen, speelveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, whirlpool, wifi. Er zijn hier 2 huisdieren toegestaan.

Vakantiehuis Jerup - Denemarken - Noord Jutland - 18 personen img

Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt dit huis extra luxe in de vorm van bijvoorbeeld extra ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, faciliteiten of ervaringen.

In de mooie vakantiehuizenwijk tussen Bratten Strand en Frederikshavn en Skagen is dit fantastische vakantiehuis. Het biedt comfort en mogelijkheden voor een actieve vakantie. Het zwembad heeft een glijbaan en de jacuzzi is heerlijk groot de watertemperatuur is nooit lager dan 30 graden. De speelkamer heeft een bar met een koelkast, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal en een PlayStation. Extra tv op de grote slaapzolder. Over het algemeen heeft het huis 3 flatscreen-tv’s. Buiten is er ook gezelligheid en activiteiten, het terras is groot, er is een barbecue, voetbaldoeltjes, basketbalveld, badminton, glijbaan en meer. In een paar minuten lopen is het strand bereikt. Een korte rit brengt u naar de attracties van Skagen. Overigens beschikt het huis over een laadstation voor elektrische auto’s.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,